Wie zijn wij

Beleef de bergen

Vele zomers en winters hebben wij met veel plezier de bergen bezocht. Bergbeklimmen/wandelen, skiën, sneeuwschoenwandelen, huttentochten, grote cyclosportieven fietsen, trailrunning en toerskiën. Tijdens vele van deze tochten droomden we over mogelijkheden om uiteindelijk nog vaker in de bergen te kunnen zijn. Er is altijd een ‘wat als..’ gedachte blijven hangen.

Wat als we nóg meer met deze passie voor de bergen kunnen doen
Wat als we andere mensen ook kunnen laten ervaren hoeveel de bergen te bieden hebben
Wat als we onze kennis en ervaring in het onderwijs gebruiken op een ander terrein
Wat als….

Vanuit de gedachte “You never know unless you try” zijn we begonnen met plannen maken. We steken graag de handen uit de mouwen en gaan een uitdaging niet uit de weg. Begin 2017 heeft Reinier de opleiding tot International Mountain Leader afgerond en zijn wij Beleef de bergen gestart.

Zoals de naam van ons bedrijf al zegt willen we elke reis tot een echte beleving te maken! We zien het als uitdaging om onze liefde en passie voor de bergen over te brengen tijdens elke reis. Wanneer je op pad gaat met Beleef de bergen heb je gekozen voor een klein professioneel team wat graag rekening houdt met individuele wensen. Hierbij kun je denken aan een extra top beklimmen (of juist niet), een nacht buiten slapen, meer te weten komen over een bepaald gebied of flora/fauna, etc.
We zijn gespecialiseerd in het maken van trektochten in kleine groepen van maximaal 10 personen. Kleine groepen dragen namelijk bij aan een maximale beleving en het is veel leuker en waardevoller om hoogtepunten met anderen te kunnen delen. Een ware beleving maak je met elkaar!

Kortom kom met ons de bergen beleven!