Sneeuwschoenwandelen | Trondheim | Noorwegen


Ten oosten van Trondheim op ongeveer één uur rijden ligt het gebergte “Sylan” Dit gebergte ligt precies op de grens tussen Zweden en Noorwegen. Letterlijk vertaald betekent “Sylan” ondergesneeuwd gebied. De bergen in het oosten hebben meer ronde vormen. De valleien zijn breder. Het Noorse gedeelte is ruiger en behoort tot het “skarvan og roltdalen nasjonalpark”. Dit nationaal park is een werkelijk ongerept stukje natuur waar nog geen invloeden zijn geweest van de mens. Door dit letterlijk en figuurlijk ondergesneeuwd gebied maken we een 5-daagse trektocht onder winterse omstandigheden van hut naar hut. Hierbij starten we in Zweden en lopen we de grens over en eindigen onze reis in Noorwegen. De hutten liggen in “Sylan” dichter bij elkaar dan in andere gebieden en is daarmee uitermate geschikt voor sneeuwschoenwandelaars van elk niveau!
Met een beetje geluk kunnen we in de avond en nacht ook nog het wonderlijke fenomeen Noorderlicht aanschouwen.
Het reisschema is zo gemaakt dat u op de 6e dag eventueel Trondheim kunt bekijken.

Verzorging
Tijdens onze trektocht verblijven we drie nachten in een bemande berghut op basis van halfpension. Een nacht verblijven we in een onbemande berghut en maken ons eigen meegebrachte eten klaar. Beleef de bergen zorgt voor deze maaltijden.

Prijs
€899,= per persoon (op basis van 6 personen)
€850,= per persoon (op basis van 7 personen)
€799,= per persoon (op basis van 8 personen)

Inclusief: – 4 overnachting op basis van halfpension in de berghutten – 5 daagse begeleiding door een Nederlandse International Mountain Leader
Exclusief: – Reis naar en van Trondheim – Extra consumpties en andere persoonlijke uitgaven – Lunchpakket

Vertrekdata
Deze reis staat gepland voor 25 t/m 30 maart 2018

Reistips
De KLM heeft een directe vlucht van Amsterdam Schiphol naar Trondheim. Deze is te boeken vanaf €160,= (retour). Je kunt een citytrip Trondheim perfect combineren met deze reis. Het vluchtschema geeft je hiervoor alle vrijheid en ruimte.

 

Klik hier voor de aanvullende reisbeschrijving