Sneeuwschoenwandelen | Berchtesgadener Alpen | Duitsland

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgaden

Het gebied rondom Berchtesgaden behoort tot een van de allermooiste vakantieregio’s van Duitsland en leent zich uitstekend voor het sneeuwschoenwandelen. Onderweg genieten we van fantastische uitzichten in een fotogeniek landschap.

Het gebied kenmerkt zich voornamelijk door zijn authentieke dorpen, prachtige meren en imposante bergen. De Kӧnigssee zullen we van bovenaf bekijken met op de achtergrond de machtige Watzmann (2713m). Daarnaast wandelen we door het berggebied waar wereldgeschiedenis is geschreven tijdens de 2e wereldoorlog.

Het bergwandelen vanuit een vaste standplaats geeft veel vrijheid. Je leert een specifiek gebied goed kennen en de mogelijkheden zijn divers. Wandelingen kunnen goed aangepast worden aan ieders niveau en er is ook ruimte voor andere activiteiten.

***Deze reis valt in de schoolvakantie regio midden & noord***
+Dé mogelijkheid om aan individuele wensen tegemoet te komen wanneer de intenties van het gezelschap ver uiteen liggen (bijvoorbeeld gezin met kinderen, of partner die iets minder van wandelen houdt) Zo kan de een mee wandelen onder begeleiding en de ander spelen in de sneeuw, een plaats bezoeken en/of in het hotel-appartement verblijven.
+Eind van de middag altijd weer samen.
+Mogelijkheid om zelf onderkomen te boeken, en Beleef de bergen alleen betalen voor het wandelen en de materialen

Verzorging – 2 opties:
1. Vanuit een comfortabel onderkomen met halfpension maken we onze dagtochten met een lichte rugzak. Als we terugkomen wacht ons een welverdiende douche en een uitstekende maaltijd. €950,-

2. Vanuit eigen gereserveerde accommodatie treffen wij elkaar dagelijks op een afgesproken plek. Van daar uit wandelen we de dagtocht met een lichte rugzak. Wanneer de tocht is afgerond kunt u uw eigen weg vervolgen met het gezin/ partner. We zien elkaar dan de dag er na weer voor een nieuw avontuur. €525,-

Data
Zaterdag 24 februari t/m 3 maart 2018

Prijs
Op basis van een comfortabel pension met ontbijt en diner €950,- per persoon
Op basis van eigen accommodatie €525,- per persoon

Aanvullende informatie Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen